Hitta belysning till ditt vardagsrum

Posted by Kurt Balistreri on June 17, 2021
Uncategorized

Korrekt belysning förbättrar dekorationsschemat i varje rum i ditt hem. Rätt belysning förvandlar utrymmet och skapar en viss atmosfär beroende på vilken typ av ljus och glödlampa du valt. Belysning i ditt hem kan vara så enkelt eller så sofistikerat som du vill. Det handlar om att skapa rätt stämning och göra det i bästa möjliga stil. Här är vad du behöver veta.

Hur man väljer rätt belysning

Det finns många fantastiska belysningsalternativ där ute, så det kan bli överväldigande. Men om du börjar med att minska din övergripande estetik, kommer det att hjälpa!. När du har definierat ditt rum (mer eller mindre), börja söka efter armaturer som passar in i den designstilen. Kom också ihåg, lite kontrast är alltid kul också! Prova att blanda stilar för att hitta rätt kombination. Oavsett glöm inte, välj något du tycker om.

Skapa kombinationen

När du väl känner till platsen, mängden och stilen på armaturerna du behöver kan du sammanföra hela ditt belysningsschema. Det bästa tipset vi kan ge dig är att ta bilder av potentiella lampor och dra dem till ett tomt dokument för att se dem på en gång. Du behöver inte bli allt matchande, men du vill att samlingen ska kännas sammanhängande.