Inred ett hemmagym

Posted by admin on September 03, 2014
Bra tips

HemmagymDet finns många fördelar med att träna hemifrån. Man slipper lägga ner tid på resor och dyra gymkort. Barnen behöver inte kläs på och lämnas in på barnpassning. Listan kan göras lång. Den enda nackdelen är att man behöver utrymme.

Om du har ett rum att avvara kan du formge ditt favoritgym hemma i din egen bostad. I de fall tapeterna är trista så går det alldeles utmärkt att måla väggarna. Fördelen med en målad yta är att det går bra att torka av dem och att det är lätt att bättra på skador genom att spackla och måla över. Sätt gärna upp stora speglar på väggarna så att du kan se att du tar ut dina rörelser på rätt sätt.

Det är viktigt att träna korrekt för att undvika skador. Ett mjukt och halkfritt golv får du genom att sätta in gymgolvplattor. De finner du på de flesta byggvaruhus. Då du ska välja träningsutrustning så är det viktigt att tänka igenom vilka behov du har och hur mycket utrymme du kan avsätta. Det finns effektiva multigym som ger hela din kropp en riktig genomkörare. En sida som har stort urval av träningsutrustning av hög kvalité är Gymkompaniet. De har

En vanlig lösning för de som bor i villa är att inreda källaren eller garaget. Då slipper du störa resten av familjen med hög musik och eventuella svettodörer. Det kan vara kul att installera ett riktigt bra ljudanläggning så favoritmusiken får bästa möjliga peppingeffekt. Jag tycker om att värma upp och köra konditionsträning på en motionscykel framför ett bra program på teven. Så en liten platt-teve kan vara ett trevligt inslag i hemmagymmet.

 

gym