Inreda tvättstugan rätt

Posted by admin on February 21, 2017
Inredning

-laundry-ironing-woman-coffee-break

Ett ställe som man lätt glömmer bort när det gäller inredning men som är otroligt viktigt i hemmet är tvättstugan. Genom att inreda din tvättstuga rätt så sparar du både tid och plats och underlättar din vardag. Man tillbringar trots allt mycket tid här och genom några smarta lösningar kan man få plats med det mesta för sin klädvård. 

Många av oss fokuserar på badrummet och köket i första hand men att ha en fungerande fräsch tvättstuga underlättar massor i vardagsbestyren. Se till att ha många skåp om du har plats för detta, där kan du gömma allt och alltid ha en städad tvättstuga. Är ni många i familjen så se till att alla sorterar sin tvätt och lägger den där den ska vara. Använd gärna rullkorgar i snygg design att sortera i och för att sedan lättare kunna flytta tvätten till maskinen.

Långa härliga bänkytor för att vika och sortera tvätten är också att föredra och har du stora fönster i tvättstugan så är det avslappnande att vika sin tvätt framför dessa samtidigt som du kan njuta av utsikten. Det är lika viktigt att planera in förvaring i tvättstugan som i köket, tänk på allt annat du kan förvara här samtidigt. Hit kan du flytta in extra batterier, stearinljus, glödlampor, presentpapper och snören och frigöra yta i kökslådorna istället.