Stockholm

Visst är det trevligt att bo i en internationell stad! Här möts många olika kulturer och vi får influenser från många håll i världen. Inte minst märks det på utbudet av restauranger i Stockholm.

Alla världsdelar är representerade och man kan få många härliga idéer om hur man skall inreda sitt hem bara av att besöka olika restauranger och serveringar. När man fått sin första lägenhet i Stockholm och börjar fundera över hur man skall inreda den måste man först ta ställning vilket tema man vill satsa på och vilka färger som passar bäst i lägenheten.

Många av lägenheterna i Stockholm är mycket charmiga och här finns många gamla bostäder med högt i tak och vackra fönster. Ta vara på det som redan kännetecknar lägenheten och bygg vidare på det. Man kan tjäna på att titta på gamla bilder för att se vilka färger och vilka heminredningsdetaljer som var populära för länge sedan. Med dessa som utgångspunkt kan man så inreda hemmet med mer modern touch och med den personliga smaken som ledstjärna. Man kanske skall akta sig för mycket mörka tapeter eller murriga färger om väggarna i rummet är mycket höga. Om rummet från början inte är så stort kommer det att se ännu mindre ut med mycket mörka väggar.