Vårstyla ditt hem

Posted by admin on March 08, 2017
Inredning

planering

Vintern släpper sakta sitt grepp och våren närmar sig allt mer. När dagarna blir ljusare är det lätt att inspireras och vilja göra en förändring i sitt hem. Det finns många roliga saker du kan göra, men också en del fällor du bör undvika.

Det viktigaste du bör göra innan du handlar är att planera. Fundera över vad du vill ändra och hur du ska genomföra den ändringen. Har du kanske för mycket möbler i din lilla lägenhet, eller är det så att dina möbler kanske inte passar ihop med varandra?

Det kan också vara så att det krävs mindre ändringar. Nya kuddar eller belysning kan göra att ditt hem eller rum känns som helt nya. Då vi spenderar så mycket tid i våra hem är det inte mer än rätt att man också ska trivas där. Genom att ta sig tid att fundera över vilka ändringar du vill göra kan även de minsta förändringar göra att ett rum känns väldigt annorlunda.

Att renovera eller göra allt för stora förändringar kan verka övermäktigt eller också är det plånboken som sätter stopp. Då får man istället fokusera på de mindre detaljerna. Genom att sätta upp tavlor, köpa en ny lampa eller lyfta in lite grönska i form av blommor kan du få det hem du drömt om.

Möjligheterna är obegränsade, så det är bara att sätta sig ned och börja fundera. Kanske är ditt drömhem bara en tavla eller blomvas bort. Lycka till!